Унікальна можливість відпочинку від повсякденних турбот і роботи, які пропонують вихідні та святкові дні, не просто витрачається, але може призвести до серйозних наслідків для здоров’я, стверджує священник.

За його словами, люди, які працюють у ці дні, піддаються ризикам хвороб і невдач.

“Багато хто не розуміє, що пропустивши свято, вони витрачають всі зароблені гроші на лікарів і медзаклади”, – наголошує преподобний Паїсій Святогорець.

Священник рекомендує припинити працювати у неділю і святкові дні, щоб уникнути негативних наслідків. Він наводить власний приклад, коли порада про припинення роботи у ці дні допомогла одному батькові, чиє дитя часто хворіло.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я завжди даю мирянам пораду припинити працювати щонеділі і святкові дні, щоб на них не сипалися біди”, – додає він.

Преподобний Паїсій Святогорець вказує на те, що в умовах сучасного світу, коли свята скасовані, а люди віддаляються від церковних традицій, збереження цього дня відпочинку є особливо важливим.