Цей рецепт пісного салату на кожен день чудово підходить для холодного сезону. Незважаючи на повну відсутність м’яса у своєму складі, він виходить дуже смачним. Головним інгредієнтом страви є картопля в мундирі, яка поєднується з огірками, грибами та маринованою цибулею. Для краси салату купіть маленькі гриби і викладіть їх у салат цілими.

Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт.
  • гриби мариновані – 300 г
  • огірки мариновані – 2-3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • зелень кропу, петрушки
  • олія оливкова – 2 ст. л.
  • гірчиця “по-діжонськи” – 1 ч. л.
  • сік лимонний – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • сіль

Спосіб приготування:

Цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями. Змішуємо з лимонним соком, цукром і сіллю. Перемішуємо та залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Картоплю вимиваємо і відварюємо у мундирі 20-25 хвилин. Остужаємо, потім очищуємо та нарізаємо великими кубиками.

З грибів і цибулі зливаємо маринад.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нарізаємо огірки та гриби великими кубиками.

Зелень подрібнюємо.

У мисці з’єднуємо картоплю, гриби, огірки, мариновану цибулю, зелень. Додаємо оливкову олію та гірчицю. Перемішуємо.