Українці зараз перебувають на межі втрати держави. Ця загроза настільки реальна що, “травень вже не здається українським”.

Таку думку ветеран ЗСУ, адвокат Масі Найєм висловив у інтерв’ю Deutsche Welle.

Найєм відповів на запитання, чи варто мобілізувати до війська тільки мотивованих чоловіків. Він зазначив, що слід “подорослішати” та зрозуміти, які загрози стоять перед державою.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Ми зараз на межі втрати держави. Це не ймовірність, яка дуже далека. Це не про ядерку – можливо, буде, можливо, не буде. Це цілком реальні загрози. Ці загрози настільки реальні, що, умовно кажучи, травень місяць для мене не здається українським, якщо певні речі зараз не стануться. Тобто цілком очевидно, може статися, що в травні місяці вам треба буде планувати жити в іншій країні, якщо ви патріот, тому що жити з руснею тут ви не зможете”, – висловився ветеран.

“То ти тепер маєш обрати. Мотивацію ти сам або включиш у себе і будеш захищати свою державу. Ну, або їдь до поляків”, – додав Найєм.