Всесвітньо відомий американський актор і режисер Том Круз розійшовся з російською світською левицею Ельсіною Хайровою, яка є донькою політика-союзника Путіна, колишнього депутата Держдуми РФ Ріната Хайрова та ексдружиною російського олігарха Дмитра Цвєткова. Розрив пари відбувся майже одразу після того, як зірка Голлівуду познайомився з дітьми росіянки, а таблоїди розповсюдили чутки про серйозність його намірів. 

Друзі знаменитості повідомляють, що саме актор розірвав стосунки із Хайровою. Їхні слова передали журналісти The Sun

Інсайдери розповіли, що 61-річний Круз охолов до роману з 36-річною дівчиною, але хотів залишитися друзями, оскільки вони живуть в одному будинку в Лондоні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Закінчити все на поганій ноті було б незручно, якби вони зіткнулися одне з одним у ліфті. Між ними немає ніяких образ, і для Тома їхні стосунки просто пішли своєю чергою”, – розповіли друзі актора. 

Нагадаємо, що зірка культової серії фільмів “Місія нездійсненна” познайомився з розлученою мільйонеркою Хайровою, коли друг привів її на одне з його ексклюзивних недільних чаювань в його пентхаусі в Гайд-парку в Лондоні.