Тональний крем – це основа макіяжу для багатьох людей. Він допомагає вирівняти тон обличчя, приховати недоліки та зробити обличчя більш досконалим. Проте, не всім подобається відчуття тонального крему на обличчі, крім того, наносити його щодня може бути незручно та шкідливо для шкіри

На щастя, є лайфхак, який дозволить вам відмовитися від тонального засобу, але при цьому виглядати свіжими та мати рівний тон шкіри. Про нього розповіли Еvoke.

Щоб позбутися дрібних недоліків шкіри, варто правильно за нею доглядати. Переконайтеся, що ви використовуєте засоби, що підходять саме для вашого типу шкіри та не забувайте вчасно очищувати та зволожувати її.

Проте в цю пору року надворі достатньо тепло, щоб не ходити в трьох шарфах, але занадто холодно, щоб позбутися почервонінь. Імовірно, якщо у вас світла шкіра ви постійно стикаєтеся з тим, що тон шкіри виглядає не рівномірно. Вам на допомогу прийде засіб, про який часто забувають.

Автозасмага

Ми рідко можемо дозволити собі засмагати та відпочивати восени та взимку, тому наша шкіра втрачає свою свіжість та яскравість. Тоді найпростішим, найшвидшим та найдешевшим способом відкоригувати колір свого обличчя стає автозасмага.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Експерти рекомендують обирати засоби в формі спрею, щоб його було легше наносити рівномірно та можна було запобігти утворенню смуг. Якщо у вас дуже бліда шкіра, вибирайте світлий відтінок.

Як правило, інструкція використання автозасмаги вказана на упакування, але головне дотримуватись декількох правил:

  • Спочатку нанесіть автозасмагу на зап’ястя, щоб перевірити, чи немає алергічної реакції;
  • Не тримайте флакон занадто близько до обличчя;
  • Не забудьте нанести засіб не лише на обличчя, а й на шию, зону декольте та вуха.