Співачка українського походження Анна Сєдокова мовчить про війну в Україні і дрейфує між “закордоном” і країною-окупантом без докорів сумління. Зате багато артистка базікає про своє особисте життя.

Так Сєдокова повідомила, що її чоловік, латвійський баскетболіст Яніс Тімма, покинув її, щоб “жити своє краще життя”. Прощальні фото з’явилися на сторінці Анни в Instagram.

“Ну ось і все. Він полетів. Життя дивовижна штука. І я поняття не маю, коли ми зустрінемося знову і в якому статусі. Я навіть не знаю країну, в якій ми коли-небудь зустрінемося. Але я точно знаю, що найкраще, що ми зараз можемо зробити, це працювати і жити свої найкращі життя, адже інших у нас не буде. А далі з усім розберемося…”, – написала співачка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Утім ті, хто спостерігає за життям і кар’єрою Сєдокової, до подібних натяків ставляться вкрай спокійно: по-перше, це не перший випадок, коли артистка маніпулює своїми проблемами, щоб привернути до себе увагу, по-друге, це навіть не перший випадок її проблем у стосунках із Янісом Тіммою.

Сєдокова і Тімма разом із 2020 року. За цей час пара не раз бурхливо і голосно з’ясовувала стосунки публічно, а про розставання “збита льотчиця” розповідала частіше, ніж про вихід нових пісень. Попри це баскетболіст протримався у стосунках зі співачкою довше за її попередніх двох чоловіків та інших бойфрендів.