Салати можна готувати з овочів, м’яса, морепродуктів. А заправляти їх найкраще не майонезом, а олією, сметаною, йогуртом.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного салату з філе, з гранатом, кукурудзою та горіхами.

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе
  • Консервована кукурудза
  • Гранат
  • Петрушка
  • Горіхи (смачно з грецькими)
  • Майонез

Спосіб приготування:

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Філе відварюємо, нарізаємо дрібним кубиком.

Додаємо гранат, кукурудзу, дрібно порізану петрушку і подрібнені горіхи. Заправляємо майонезом та перемішуємо.