Салати можна готувати з овочів, м’яса, морепродуктів. А заправляти їх найкраще не майонезом, а олією, сметаною, йогуртом.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного салату з філе, з гранатом, кукурудзою та горіхами.
Інгредієнти:
- Відварене куряче філе
- Консервована кукурудза
- Гранат
- Петрушка
- Горіхи (смачно з грецькими)
- Майонез
Спосіб приготування:
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Філе відварюємо, нарізаємо дрібним кубиком.
Додаємо гранат, кукурудзу, дрібно порізану петрушку і подрібнені горіхи. Заправляємо майонезом та перемішуємо.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение