Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл є завсідниками зведень таблоїдів, але регулярно дають приводи пліткарям обговорювати їхнє життя. Так сталося і цього разу.

Як передає Daily Mail, нещодавно Сассекські потрапили у скандал, запустивши свій вебсайт із використанням у назві своїх титулів, пішовши проти правил королівської родини.

Раніше особиста сторінка Гаррі та Меган у мережі називалася Archewell, а нещодавно була перейменована на Sussex, що є прямим порушенням умов користування офіційними титулами.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначив один із інсайдерів, це може призвести до початку судового процесу Букінгемського палацу з герцогом та герцогинею Сассекськими.

«Це королівський титул, і якщо в ньому буде хоч найменший натяк на комерціалізацію, його буде закрито. Просто вражає, що вони не бачать, наскільки це нетактовно», — пояснило джерело видання.