Поки Росія звела Китай у ранг головного партнера та союзника на міжнародній арені, Пекін мовчазно користується безвихідним становищем Москви і висмоктує з економіки країни-агресора останні соки.

Китайські товари семимильними кроками захоплюють російський ринок, але при цьому в КНР керуються холоднокровними розрахунками, не гребуючи виконувати західні санкції, введені проти РФ.

Так, нещодавно «удар у спину» Росії завдав китайський банк Chouzhou Commercial, призупинивши операції з країною, як було наказано Сполученими Штатами та Євросоюзом.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як заявив український блогер Денис Казанський, для z-патріотів це чомусь стало несподіванкою і тепер вони виють про підлість союзника.

«Всі ці шовіністи та імперці думали, що можна безкарно напасти на Україну та захопити її без жодних наслідків, а тут такий удар», — зазначив він.