Що може бути нудніше, ніж мити холодильник? Справді, цей рутинний захід, хоч і є надзвичайно важливим для підтримки порядку вдома, виконувати дуже складно, тому багато господинь часто відкладають його на потім.

Але, виявляється, існує лайфхак, завдяки якому частоту миття холодильника можна знизити в рази, тим самим полегшивши собі життя. Порядок та чистоту може забезпечити постійне використання харчової плівки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цим матеріалом необхідно обмотати поверхню полиць, створивши тим самим бар’єр від бруду та вологи. Коли ж захочеться навести в холодильнику порядок, достатньо буде лише викинути старий поліетилен і застелити новим полиці.

Таким чином ви позбавитеся необхідності відтирати забруднення, а також забезпечите відсутність усередині холодильника неприємних ароматів.