З м’яса можна готувати не тільки котлети та відбивні, але ще й ситні закуски, салати, а також гуляш, який стане чудовим доповненням до пюре, макарон та каш.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, ароматного гуляшу з телятини, з овочами та спеціями.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/02/image-47.png)
Інгредієнти:
- 500-600 г телятини (у мене яблучко, можна м’якоть, ошийок)
- 1 цибулина
- олія
- вершкове масло
- 2 столові ложки борошна
- лавровий лист, сіль, сухий часник, спеції
- 3 чайні ложки томатної пасти
- 450 мл. води
Спосіб приготування:
Нарізаємо цибулю та обсмажуємо до готовності.
Далі додаємо порізану на невеликі шматочки телятину, солимо, додаємо спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажимо 20 хвилин.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Змішуємо томатну пасту із прохолодною водою.
До підсмаженої телятини додаємо борошно і добре перемішуємо, вливаємо соус, додаємо лавровий лист і томимо гуляш під кришкою до м’якого стану 1,5 години періодично розмішуючи.