З м’яса можна готувати не тільки котлети та відбивні, але ще й ситні закуски, салати, а також гуляш, який стане чудовим доповненням до пюре, макарон та каш.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, ароматного гуляшу з телятини, з овочами та спеціями.

Інгредієнти:

  • 500-600 г телятини (у мене яблучко, можна м’якоть, ошийок)
  • 1 цибулина
  • олія 
  • вершкове масло
  • 2 столові ложки борошна
  • лавровий лист, сіль, сухий часник, спеції
  • 3 чайні ложки томатної пасти
  • 450 мл. води

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю та обсмажуємо до готовності.

Далі додаємо порізану на невеликі шматочки телятину, солимо, додаємо спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла та смажимо 20 хвилин.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Змішуємо томатну пасту із прохолодною водою.

До підсмаженої телятини додаємо борошно і добре перемішуємо, вливаємо соус, додаємо  лавровий лист і томимо гуляш під кришкою до м’якого стану 1,5 години періодично розмішуючи.