Картопля є на столі в українців досить часто, адже з неї можна приготувати величезну кількість страв на будь-який смак. При цьому багато господинь при приготуванні картопляних страв припускаються однієї помилки.
Вона полягає в тому, що лушпиння відразу ж вирушає у відро для сміття, хоча відходами його назвати дуже складно.
Вся річ у тому, що картопляне лушпиння — це джерело мінералів. У ньому є фосфор, калій, кальцій, магній, залізо, натрій, марганець і цинк.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Як кажуть експерти, за допомогою лушпиння можна підвищити врожайність малини, агрусу, смородини чи полуниці. Відмінно картопляне лушпиння підійде для «підживлення» декоративних дерев і квітів.
При цьому готується екологічно чисте добриво миттєво. Все що для цього потрібно – заморозити лушпиння про запас і на вимогу робити з нього відвар, яким потрібно поливати рослини.