Український президент Володимир Зеленський провів зустріч із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та запропонував йому “й надалі бути в команді”.

Про це глава держави повідомив у Телеграм-каналі: “Зустрівся з генералом Валерієм Залужним. Подякував за два роки захисту України. Обговорили, якого оновлення потребують Збройні Сили України. Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. Час для такого оновлення – саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді”.


Сам головнокомандувач у своєму Телеграм-каналі підтвердив зустріч із Зеленським.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Важлива та серйозна розмова. Прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України”, – написав він.

До обміну повідомленнями доєднався міністр оборони України Рустем Умєров. Однак і він не вніс ясності у питання – чи йде Залужний у відставку.