Котлети досить популярна і вельми просто страва. Так чи інакше, робити їх вміє багато хто, але частина господинь допускають у приготуванні котлет одну помилку.

Вона полягає у додаванні інгредієнта, який традиційно має бути присутнім у фарші, але в останні роки кулінари все частіше відмовляються його додавати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Йдеться про розмочений хліб, який обов’язково додавали в котлети наші мами та бабусі.

Як пояснюють кухарі, цей продукт, який багато хто досі вважає невід’ємною складовою котлет, робить страву менш соковитою, їх текстура стає жорсткішою. Звичайно, це негативно впливає на смак.