У Сполучених Штатах наречена зрадила майбутньому чоловіку з його дядьком за пів години до початку весільної церемонії. Цією дивною історією на Reddit поділилася її подружка.

За її словами, все пішло навперейми вже на етапі підготовки до урочистостей, оскільки наречена буквально витрусила з гостей та організаторів заходу всю душу. Одних вона нещадно критикувала і доводила до сліз, інших змушувала витрачатися на те, що не входить до обов’язків гостей.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вишенькою на торті став вчинок дівчини перед самим початком весілля. Пославшись на хвилювання, вона попросила всіх дати їй пів години, щоб побути з собою і зібратися з думками. Але пройшло кілька хвилин і, наче грім серед ясного неба, пролунало оголошення, що весілля скасовується.

Як з’ясувалося пізніше, наречений застукав свою кохану під час інтимної близькості з його родичем. Звичайно, ні про яке одруження мови після цього бути не могло.