Днями низка ЗМІ опублікувала інформацію, що Кейт Міддлтон, дружина спадкоємця британського престолу Вільяма, принца Уельського, під час операції на черевній порожнині впала у кому.

Видання Us Weekly дізналося, що принцеса Уельська не перебувала в комі. 

“Немає абсолютно нічого правдивого в повідомленні про те, що Кейт була в комі”, – заявило королівське джерело про 42-річну принцесу.

Зазначається, що минулого місяця Кейт пройшла заплановану медичну процедуру, після чого журналіст Конча Каллеха, в ефірі іспанської новинної програми Fiesta, неправдиво заявив, що принцеса перебуває в комі після ускладнень.

17 січня Кенсінгтонський палац повідомив, що операція Кейт була “запланованою” і закінчилася “успішно”.

Вона перебувала в лікарні понад тиждень, а потім повернулася додому для продовження одужання. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У палаці додали, що “виходячи з поточних медичних рекомендацій, вона навряд чи повернеться до громадських обов’язків до Великодня”.

Принц Вільям також скасував кілька своїх публічних появ, щоб допомогти їй одужати. У понеділок, 29 січня, палац підтвердив, що Кейт “повернулася додому в Віндзор”, щоб відновитися.