Попри загальний скепсис щодо термінів закінчення війни, багато астрологів та тарологів впевнені, що 2024-й буде роком, коли в Україні нарешті настане мир.

Цієї думки дотримується також старець Іларій, чиє пророцтво на найближчі місяці опублікував портал «Український молитовник».

Згідно з матеріалом, чернець розповів, що війна в Україні наближається до свого логічного завершення і найближчим часом усі ми станемо свідками низки знамень.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Одне із них — раптове об’єднання українського народу. Зараз наше суспільство роздирають протиріччя, але станеться щось, що змусить кожного відкинути старі претензії і стати пліч-о-пліч для спільної перемоги.

Друге — розлад у лавах окупантів. За словами Іларія, ворог, що несправедливо напав, матиме внутрішній розкол і втратить підтримку ззовні.