Домашні сирники можна готувати як із домашнього кисломолочного сиру, так і з магазинного, головне – щоб він не був рідким. Для того, щоб сирники тримали форму, в основу потрібно додати кокосову стружку або манку.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних кокосових сирників, які триматимуть форму.

Інгредієнти:

  • сир – 500 г
  • яйця – 2 шт.
  • 3-4 ст. л борошна
  • 3 ст. цукру
  • 3 ст. л. кокосової стружки
  • родзинки
  • олія (краще кокосова)

Спосіб приготування:

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сир перетираємо виделкою, додаємо яйця збиті з цукром, добре вимішуємо. Всипаємо борошно і стружку, додаємо промиті і висушені родзинки і змішуємо все.

Руками формуємо сирники, обвалюємо у борошні (можна в стружці), смажимо до рум’яності з боків на середньому вогні.