Домашні сирники можна готувати як із домашнього кисломолочного сиру, так і з магазинного, головне – щоб він не був рідким. Для того, щоб сирники тримали форму, в основу потрібно додати кокосову стружку або манку.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних кокосових сирників, які триматимуть форму.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/02/image-19.png)
Інгредієнти:
- сир – 500 г
- яйця – 2 шт.
- 3-4 ст. л борошна
- 3 ст. цукру
- 3 ст. л. кокосової стружки
- родзинки
- олія (краще кокосова)
Спосіб приготування:
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Сир перетираємо виделкою, додаємо яйця збиті з цукром, добре вимішуємо. Всипаємо борошно і стружку, додаємо промиті і висушені родзинки і змішуємо все.
Руками формуємо сирники, обвалюємо у борошні (можна в стружці), смажимо до рум’яності з боків на середньому вогні.