Напередодні в останню путь проводили легенду української естради Ніну Матвієнко. На похороні знаменитості зібрався весь столичний бомонд, але без ексцесів цей захід не обійшовся.

Як передає «Інформатор», на церемонії прощання ледь не відбулася бійка через присутність знаменитостей, які мають проросійські погляди.

Йдеться про артистів дуету «Кролики» Володимира Данильця та Володимира Моісеєнка, які з 2014 року активно знімалися у передачах у країні-агресорі, а за лічені тижні до початку війни переконували глядачів у братській дружбі України та Росії, критикуючи Володимира Зеленського.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На самому похороні, на щастя, колотнечі через одіозних гостей не сталося. Але, як з’ясувалося пізніше, публіка була за крок від сутички, про що розповів засновник музичного видання «Музвар» Олексій Донцов.

«Я ледве стримався, мої колеги мене втримали. Тому що я хотів їх побити», – розповів він.