Останнім часом почастішали “прильоти” по військових об’єктах окупантів у Криму та у Донецьку. Все стається так, як свого часу прогнозував керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

І хоча окупаційна влада весь час звітує про “все збили”, мешканці окупованих росіянами території у соцмережах показують докази російської брехні.   

Все частіше у пабліках жителі Криму та Донецька цікавляться, чи справді вони під “захистом” російської ППО, про що запевняє окупаційна влада. 

Під дописами гауляйтерів Донецька, Криму та Севастополя все більше незадоволених та часом гнівних коментарів. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Особливо їх дивує, що окупанти зупиняють транспорт під час повітряних тривог і людям доводиться товпитися на зупинках, оскільки укриттів здебільшого немає, а ті, що є, непридатні для перебування у них людей. 

Нагадаємо, керівник ГУР Кирило Буданов 30 січня спрогнозував, що в окупованому Криму побільшає “бавовни”. Також він вважає, що Керченський міст не простоїть до кінця 2024 року.