Командир 118 бригади ТрО Анатолій Стуженко вважає, що мобілізація має бути жорсткою. На його думку, працівникам ТЦК потрібно надати більше повноважень щодо військовозобов’язаних.

Таку скандальну заяву український командир зробив в одному із інтерв’ю.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Окрім того, він образив гідність українських жінок, які також захищають Україну від ворога. Оскільки, на його думку, хто “ходить у спідниці”, той не може служити в армії. 

“Ми дограємося у демократію до такого стану, що нас, військових, незабаром будуть ногами штурхати. Повинно так: не вийшов із машини – прострелили коліно. Якщо тебе зупинили і кажуть: Тільки так! Інакше ми не переможемо. Жорстока мобілізація. Якщо ти не можеш – приходиш і відверто кажеш: “Я краще одягну спідницю. Я буду ходити в спідниці, але я буду шити для військових і щось там робити. Я чоловік, але буду ходити у спідниці”, – заявив він.