Рецепт м’яса по-французьки відомий всім з далеких часів. Кожна господиня удосконалює його з урахуванням вподобань тих, для кого вона готує. З плином років м’ясо по-французьки вже давно стало народною стравою. Однією з причин цього є його легкість приготування та порційність, завдяки чому можна чітко розрахувати необхідну кількість продуктів.

Власним рецептом приготування м’яса по-французьки в Instagram поділилась блогерка Настя Новицька. Під час приготування вона, як і всі, використовує цибулю, проте подає її у досить незвичному вигляді.

Інгредієнти

  • М’ясо за смаком
  • Сіль
  • Перець
  • Спецій
  • Сир-бринза

Інгредієнти для начинки

  • Цибуля – 1 шт
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.

Спосіб приготування

М’ясо нарізаємо на порційні шматки, добре відбиваємо, додаємо сіль, перець, улюблені спеції та залишаємо у холодильнику на ніч.

Цибулю для начинки очищуємо, нарізаємо великими шматками та відправляємо до чаші блендера.

Додаємо до тертої цибулі сметану та гірчицю. Добре перемішуємо до утворення однорідної маси.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Битки викладаємо на деко, а на них викладаємо начинку.

Присипаємо сиром за смаком.

Відправляємо у духовку на 30 хвилин при 180 градусах.