Українцям розповіли, в чому була мета «вкида» про відставку Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Інформацією про це поділилася колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Як передає УНІН, ексчиновник повідала, що сенс здійсненої напередодні інформаційної операції може полягати як у банальному створенні атмосфери хаосу в країні, так і бути пов’язаним із політичною боротьбою українських еліт.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Різні бувають мотиви: політична боротьба; хаос… просто хаос; умисне створення хаосу; спроба вплинути на ті чи інші процеси; провокація та ще дуже багато причин та мотивів», — заявила вона.

Нагадаємо, увечері 29 січня колишній нардеп Борислав Береза, а згодом і чинний депутат від партії «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко повідомили про надходження ним перевіреної інформації про рішення зняти Залужного з посади. За кілька годин ця інформація була спростована Офісом президента.