В Анталії приземлився пасажирський літак через крики про допомогу з багажного відсіку. Повітряне судно мало здійснити рейс зі Стамбула в Ер-Ріяд, але екіпаж ухвалив рішення про екстрену посадку.

Як повідомляє місцева преса, крики «Допоможіть» почули відразу кілька пасажирів на борту, повідомивши про це стюардесам. Ті, своєю чергою, відразу ж заявили про позаштатну ситуацію командиру, який вирішив сідати у найближчому аеропорту.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На злітно-посадковій смузі літак уже чекали екстрені служби, але виявити когось у відділі для транспортування багажу не вдалося. Після цього всі валізи пасажирів пропустили через рентгенівський апарат, але ця процедура також не виявила сторонніх.

У результаті причина криків залишилася нез’ясованою. Найправдоподібнішою нині залишається версія про те, що звуки, які люди на борту прийняли за прохання про допомогу, могла видавати портативна колонка, що мимоволі включилася в валізі одного з пасажирів.