З доступних продуктів приготуйте смачний розсипчастий десерт, який довго залишається м’яким, але дуже швидко з’їдається. Рогалики готуються на сметані і вершковому маслі, а як начинку використовуйте варене згущене молоко, яке за смаком нагадує карамель. Такий десерт особливо оцінять ваші діти.

Інгредієнти:

  • борошно – 200-230 г
  • сметана 20% – 100 г
  • масло вершкове – 100 г
  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • розпушувач – 0,5 ч. л.
  • пудра цукрова
  • дрібка солі
  • молоко згущене варене – 1 банка

Спосіб приготування:

До миски викладаємо м’яке вершкове масло, сметану, жовток, сіль. Перемішуємо. Всипаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Розділяємо на три частини, згортаємо у кулю і кладемо до холодильника на 30 хвилин. Потім кожну кулю розкочуємо на листи товщиною два міліметри і розділяємо на вісім трикутників. На широкий край трикутника викладаємо невелику кількість вареного згущеного молока. Скручуємо рогалик, починаючи з широкого краю. Вмочуємо одним боком у цукор і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером, тонким кінцем вниз.

Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Присипаємо цукровою пудрою.