Борщ у нашій країні вміє варити багато хто, але зберегти насичений червоний колір страви виходить далеко не у всіх.

Це справді непросто, адже варто борщу трохи перекипіти, як буряк потьмяніє, вплинувши на візуальне сприйняття страви в кінцевому підсумку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щоб цього не допустити, досвідчені кулінари завжди додають у борщ трохи оцту. Їм слід збризкати буряк перед початком гасіння на сковороді, використавши приблизно столову ложку продукту.

У ситуації, якщо з оцтом ви трохи перебрали, врятувати ситуацію можна за допомогою цукру. Це піде борщу тільки в плюс, тому що цей інгредієнт також впливає на насиченість страви.