Терористи угруповання ХАМАС назвали умови, за яких будуть готові припинити вогонь проти Ізраїлю. Вони заявили, що дотримуватимуться перемир’я, якщо Міжнародний суд ООН схвалить рішення про припинення вогню у секторі Гази та його підтримає Ізраїль.

Про це у четвер, 25 січня, повідомило видання Xinhua із посиланням на заяву ХАМАС. Також терористи сказали, що звільнять ізраїльських в’язнів, якщо Ізраїль звільнить палестинських бранців.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, у ХАМАС зажадали від Ізраїлю “припинити облогу сектора Гази, яка триває вже 18 років, та пропустити необхідну для відновлення допомогу”.

Як відомо, 26 січня Міжнародний суд ООН у Гаазі оголосить рішення щодо позову Південно-Африканської Республіки, в якому вимагається негайне судове втручання для припинення ізраїльської військової операції у Газі.