Рецепт одного ніжного та смачного крему, який готується за кілька хвилин існує. Його можна використовувати для приготування тортів, тістечок, рулетів та інших десертів. Розповідаємо далі, як його приготувати.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 250 гр
- Молоко – 100 мл
- Цукрова пудра – 200 гр
- Ванілін – 1 пакетик
Спосіб приготування:
Молоко потрібно трохи підігріти, щоб воно було трохи тепле – так воно легше збиватиметься.
Додаємо до нього вершкове масло. Його заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб масло стале м’яке.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Далі кладемо цукрову пудру, ванілін і починаємо збивати міксером на середній або повільній швидкості (міксери у всіх різні, тому дивіться самі, на якій швидкості краще буде збиватися).
Збиваємо міксером приблизно 5-7 хвилин. Іноді крем може збитися до потрібної консистенції і за 3 хвилини. Скоріш за все це залежить, від температури інгредієнтів або консистенції масла.