Рецепт одного ніжного та смачного крему, який готується за кілька хвилин існує. Його можна використовувати для приготування тортів, тістечок, рулетів та інших десертів. Розповідаємо далі, як його приготувати.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 250 гр
  • Молоко – 100 мл
  • Цукрова пудра – 200 гр
  • Ванілін – 1 пакетик

Спосіб приготування:

Молоко потрібно трохи підігріти, щоб воно було трохи тепле – так воно легше збиватиметься.

Додаємо до нього вершкове масло. Його заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб масло стале м’яке.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Далі кладемо цукрову пудру, ванілін і починаємо збивати міксером на середній або повільній швидкості (міксери у всіх різні, тому дивіться самі, на якій швидкості краще буде збиватися).

Збиваємо міксером приблизно 5-7 хвилин. Іноді крем може збитися до потрібної консистенції і за 3 хвилини. Скоріш за все це залежить, від температури інгредієнтів або консистенції масла.