Історія про стеження та прослуховування співробітників проєкту журналістських розслідувань Bihus.Info обросла новими деталями. 

 Як стало відомо Bihus.Info з власного розслідування, за співробітниками проєкту велося стеження навіть у найбільш приватних місцях – у готельних номерах, у спальнях, саунах тощо. 

Засновник проєкту Bihus.Info Денис Бігус дізнався, що у номерах етнокомплексу “Українське село”, де його співробітники проводили корпоратив, три десятки “підозрілих чоловіків” встановили камери у номерах.

Зокрема, як розповів Бігус, журналісти проєкту встановили, що перед корпоративом у комплексі побував “дивний персонаж”, якого цікавило, де стоятимуть колонки, обігрівачі, чи ялинки.

Встановлено, що цей чоловік забронював собі сауну на те саме число, що й команда проєкту.   

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Бігуса, коли його співробітники виїхали з комплексу, то “дивний чоловік знову забронював усі ті номери, в яких жила команда”. Він вважає, що це зробили, аби забрати встановлені раніше камери. 

Також у Bihus.Info повідомили, що сайт, яким першим розповсюдив новину про “нарковечірку” вже видалив її.