Чай у пакетиках сьогодні є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а вже в Україні фанатів у нього — хоч греблю гати. Але чи думали ви про те, як правильно його заварювати?
Більшість із нас роблять це так — береться пакетик і кілька разів занурюється у гарячу воду, після чого викидається у відро для сміття.
Виявляється, що так чай заварити повноцінно просто неможливо.
Чайний лист просто не встигає передати свій смак та аромат за ті секунди, що знаходиться у воді, тому замість насиченого напою у вас виходить лише те що віддалено нагадує чай за кольором та смаком.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Правильно залишати пакетик з чаєм у чашці, як мінімум, на 3-5 хвилин.
Цікаво, сам пакетик має бути нейлоновим чи шовковим – ці матеріали найкраще розкривають букет.