Шкіра чоловіка назавжди посиніла після того, як він перестарався з “домашнім засобом”.

Про це пише ladbible.com.

Пол Карасон із Беллінгема, штат Вашингтон, США, потрапив до заголовків газет в усьому світі після того, як 2008 року з’явився на шоу Today, де розповів, що йому вдалося надати своїй шкірі незвичайного відтінку.

Карасон пояснив на шоу, що, намагаючись вирішити декілька незначних медичних проблем, з якими він жив, зокрема кислотний рефлюкс і дерматит, він почав споживати колоїд хлориду срібла, а також втирав розчин колоїдного срібла в обличчя.

Він стверджував, що ліки подіяли, але він мав досить жахливий побічний ефект: його шкіра назавжди набула синювато-сріблястого кольору.

Коли його запитали, коли він уперше усвідомив, що щось не так, він сказав, що насправді першим це помітив його товариш.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Друг, який якийсь час мене не бачив, підійшов і запитав, що я з собою зробив”, – зізнався він.

Він прославився після появи на шоу, але йому не дуже сподобалося прізвисько, яке він отримав – тато Смурф.

В інтерв’ю його дружина сказала: “Це прізвисько йому не подобалося залежно від того, хто його вимовляв. Якби до нього підбігла дитина і сказала: “Тато Смурф”, це спричинило б усмішку на його обличчі. А от якби це була доросла людина, ну…”.