Не секрет, що представники українського шоубізнесу є далеко не прикладом скромності у відносинах. Але серед вітчизняних зірок є справжні бабії, на тлі яких решта знаменитостей — майже пуритани.

Так, одним із найвідоміших ловеласів України є, звичайно ж, Володимир Остапчук. Телеведучому ще немає і сорока, але під вінець він ходив уже тричі, і це не рахуючи численних романів, які не закінчилися офіційним одруженням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Не менш часто в українських таблоїдах звучить також ім’я Мурата Налчаджіоглу. До нашого інформаційного простору турецький підприємець потрапив після весілля з Ані Лорак, але після розставання зі співачкою він встиг «засвітитися» вже з двома новими пасіями — Лілією Реус та Анастасією Фоксі.

Не можна в нашій публікації оминути і Олександра Кривошапка. Першою дружиною зірки стала Тетяна Денісова, з якою він розлучився за рік після весілля. Наступною обраницею співака стала модель Марина Кінскі, яка народила артистові дочку. Буквально відразу після цієї щасливої події стосунки пари зійшли нанівець. Далі фанати дізналися, що Кривошапко одружився з косметологом Марією, але й з цією дівчиною стосунки у нього не задалися. Зараз Олександр перебуває у парі з новою дівчиною.