ГУР влаштували нову “бавовну” в Орловській області РФ, де безпілотник атакував нафтобазу “Орелнефтепродукт”.

Як повідомляють росЗМІ, над місцем “прильоту” видно стовп чорного диму. Проте пропагандисти переконують, що у резервуарах не було палива. Проте місцеві скаржились на ще один вибух після.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили, що це їхня успішна робота. Там додали, що в Орлі резервували не були порожні, інакше за рахунок парів вибух був би потужніший.

Другий дрон атакував в Орлі ще й “Ореленерго”, що розташовується на південному заході міста. Розпочалася пожежа, яку погасили.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім цього, у Курській області також було начебто збито три безпілотники, які летіли в район аеропорту. Таку інформацію підтвердив губернатор регіону Роман Старовойт.

У Міноборони РФ назвали атаку дронів “терористичною”, додавши, що чотири БПЛА було збито над Курськом, а два – на Орловською областю.