Віталій Білоножко останнім часом важко хворів 

У Буринській міськраді Сумської області 9 січня повідомили про смерть народного артиста України Віталія Білоножка, який минулого року відсвяткував 70-річний ювілей. 

“Нового 9-го воєнного січневого світанку він не побачив… Все в нашому житті стається несподівано… Зупинилося життя. Лікарі робили все можливе і неможливе”, – пишуть його друзі у соцмережах. 

Причини смерті та деталі щодо похорону поки що не повідомляються.

Віталій Білоножко народився 11 червня 1953 року у селі Слобода Буринського району на Сумщині. Закінчив Сумське музучилище, Київську національну консерваторію.  

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Артист виступав дуетом разом з дружиною Світланою Білоножко. У грудні 1995 року йому надали звання народного артиста України. 1999 року разом з дружиною заснували Міжнародний фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець».  

Він був одним із найпопулярніших українських співаків 1980-х і 1990-х років. Його пісні “Яблуневий туман”, “Половина саду квітне”, “А яблука падали” стали хітами й досі популярні серед шанувальників української естради.