З подружньою зрадою, на жаль, стикається багато хто, і в цей момент здається, що гірше бути не може нічого. Насправді ще як може, що на власній шкурі довелося відчути Лассі Джейн з Індіани.

Американка раптово з жахом виявила, що їй зраджує її чоловік, та ні з ким-небудь, а з мамою. На цьому фоні дівчина порвала стосунки як з чоловіком, так і з матір’ю, але цим пригоди Лассі не закінчилися.

Коли вона поїхала в гості до дідуся з бабусею, з’ясувалося, що ті також знали про роман між її матір’ю та чоловіком, але вирішили зберігати цей секрет від Джейн, зрадивши її.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На цьому фоні американка змогла знайти втіху лише у благодійності. Вона заснувала фонд, який займається будівництвом житла для матерів одиначок.

Упоравшись із труднощами, Лассі Джейн відтепер допомагає тим, хто опинився в такій ситуації, як і вона багато років тому.