Останнім часом Росія посилила атаки по Україні, застосовуючи комбіновані удари – безпілотниками та ракетами різного призначення.

Щоб зупинити російські атаки, потрібно здійснити чотири кроки, вважає генерал армії Микола Маломуж.

В інтерв’ю OBOZ.UA експерт зауважив, що найперше – це посилення можливостей української протиповітряної оборони та протиракетної оборони. Для цього Україні потрібні сучасні системи ППО та ПРО, які зможуть ефективно перехоплювати різні типи ракет, у тому числі високоманеврові.

Друге – це знищення пускових установок російських ракет. Це можна зробити за допомогою ударів української авіації або за допомогою ракетних ударів країн-партнерів України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Третє – це достатня кількість винищувачів F-16. Ці літаки можуть використовуватися для перехоплення ракет, а також для проведення ударів по російських військових об’єктах.

Четверте – це потужна реакція світової спільноти на дії Росії. Світові країни повинні засудити масові ракетні удари Росії по Україні та запровадити санкції проти Росії.