Мешканка Британії вирушила жити в джунглі Латинської Америки, покинувши все, що має. Таке рішення Ванесса Фореро ухвалила, щоб зрозуміти, через що довелося пройти її мамі Марині Чапман, яку виростили мавпи у віддаленій лісовій місцевості в Колумбії.

Як пише Mirror, Фореро, будучи мало дівчинкою, виявилася викрадена торговцями дітьми, після чого викинута в тропічному лісі з невідомої причини.

Щоб вижити Ванесса почала повторювати все, що робила зграя капуцинів, що жила неподалік. Зокрема, дівчинка дивилася, які горіхи та ягоди ті їдять та де п’ють воду. Зрештою, коли вона почала ходити рачки і перестала розмовляти, мавпи прийняли її до себе.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У віці 10 років Фореро знайшли мисливці, після чого продали в бордель. Але звідти дівчинку вигнали через те, що за роки життя в лісі вона здичавіла.

Через багато років Ванесса спромоглася соціалізуватися і під час поїздки до Європи познайомилася з майбутнім чоловіком, після чого перебралася жити до Великобританії.