Яйця є основою раціону багатьох людей, тому деякі закуповуються цим продуктом на користь. Але проблема в тому, що залишатись свіжими яйця можуть не нескінченно. Їх термін зберігання, насправді, досить великий, але, наслідуючи кілька нехитрих рекомендацій, його можна збільшити ще більше.

Як пояснюють фахівці, яйця в холодильнику зберігаються приблизно в чотири рази довше, ніж за кімнатної температури. Також довше залишатися свіжими їм допомагає лоток, де вони продаються в магазині.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

При цьому важливо зберігати яйця заокругленою стороною вгору – так жовток з часом не лопається і не прилипає до шкаралупи.

«Звичайні яйця зберігаються не менше двох місяців (66 днів), якщо ви зберігаєте їх у картонній упаковці в холодильнику округленою стороною вгору», — зазначають експерти.