Щоб приготувати справжній одеський форшмак, нам знадобляться такі інгредієнти:

Оселедець – 200 г
Цибуля – 30 г
Яйце варене – 1 шт.
Яблуко – 25 г
Хліб білий – 30 г
Вершки – 70 г
Вершкове масло – 10 г

Спосіб приготування:

1) Заливаємо вершками хліб, даємо настоятися

2) Двічі пропускаємо всі інгредієнти через м’ясорубку

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

3) Додаємо сіль за необхідності

4) Подаємо на стіл разом із грінками.