На Запорізькому напрямку фронту російські окупанти розстріляли трьох полонених українських солдатів, що були без зброї та мали поранення. Відповідне відео потрапило у мережу.

Як стало відомо, бойовики збройних сил рф в одному з районів Запорізької області розстріляли трьох військовослужбовців 82-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України (82 ОДШБр). Страта відбулась у грудні між Вербовим та Роботиним після бою.

“Полонені вибули зі строю внаслідок потрапляння у полон після отримання поранень та контузій різних ступенів тяжкості”, – повідомили у ДШВ ЗСУ.

Згодом стало відомо, що розстріляних росіянами українських бійців вдалося евакуювати з поля бою.

В Офісі генпрокурора України заявили, що у розстрілі полонених підозрюють російських солдатів з 76-ї десантно-штурмової дивізії (Псковська десантна дивізія) – саме бойовики цієї дивізії були причетні до вбивств мирних мешканців Київської області 2022 року.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тим часом боєць ЗСУ з 24-ї ОШБ “Айдар” Станіслав Бунятов (з позивним “Осман”) повідомив, що вбивць українських воїнів покарали.

“Під*ри не прожили навіть пів години після даного злочину”, – написав він та показав відповідне відео.