У Києві на місці ділянки, виділеної під будівництво доступного житла для переселенців, уже кілька років не може початися будівництво. Влада ігнорує рішення суду про знесення будівлі магазину та автостоянки, що знаходяться на вулиці Бударіна 3 (нині Українського відродження).

Як пише OBOZ.UA, у 2011 році Київська міськрада виділила ділянку площею 0,75 га на вулиці Бударіна, 3 під будівництво доступного житла. Проте будівництво так і не розпочалося, оскільки на ділянці вже кілька років працює незаконно зведений магазин “Сімейний маркет”.

Згідно з рішенням Господарського суду Києва від 13 листопада 2019 року, магазин має бути знесено. Проте Святошинський відділ державної виконавчої служби Києва досі не виконав це рішення.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даними журналістів OBOZ.UA, магазин зареєстрований на ФОП Андрія Пилипенка, який є бізнес-партнером сина колишнього начальника Святошинського управління міліції Києва Анатолія Миколайця.

Також стало відомо, що під рестораном “Затишок і Ко”, який також розташований на вулиці Бударіна, 3, також знаходиться незаконна будівля. За даними журналістів, ця будівля також пов’язана з Пилипенком та родиною Миколайця.