ООН та ЮНІСЕФ виплачуватимуть українським переселенцям по 2220 грн. Це стосується осіб, що постраждали внаслідок війни та бойових дій.

Для подачі заявок на виплати потрібно перейти за посиланням – це Телеграм-канал благодійного фонду “Право на захист”, який є офіційним партнером зі збору даних на грошову допомогу від УВКБ ООН.

Для того, щоб скористатися можливістю отримати виплати, треба подати заявку.

Отримати допомогу можуть вразливі категорії ВПО, зокрема ті, хто постраждав від військових дій та повернувся до свого постійного місця проживання у визначені регіони України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після подання заявки фахівці проведуть її аналіз, і при відповідності критеріям особа отримає фінансову допомогу на банківську картку в розмірі 2220 гривень (на одну особу). Виплати здійснюватимуться упродовж трьох місяців.

Крім того, ЮНІСЕФ реалізує програму грошової допомоги, спрямовану на підтримку багатодітних українських сімей, які постраждали від війни. Розмір цієї допомоги становить 2200 гривень щомісяця, але не більше як на п’ятьох осіб у сім’ї. Заявники можуть подати свою анкету за цим посиланням та дотримуватися інструкцій.