Курка сьогодні є найпопулярнішим м’ясом для українців через порівняльну дешевизну та відмінні смакові якості. При цьому далеко не всі споживачі цього продукту знають, що вживати можна не всі частини птиці.

Вважається, що найшкідливішою в курятині є шкірка, яку багато хто так любить.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами дієтологів, ця частина курки буквально переповнена холестерином, а також є неймовірно жирною. Вважається також, що саме у шкірці птиці відкладаються всі добавки, які вона отримувала з їжею під час вигодовування.

Також фахівці радять, по можливості, уникати вживання крилець, а також курячих легень, у яких можуть утримуватися бактерії, які не гинуть при термічній обробці.