Смажена цибуля є незамінним компонентом багатьох страв, але багато господинь упускають з уваги головне правило, завдяки якому вона набуває воістину фантастичний смак і аромат.

Виявляється, розкрити свої якості цибулі при смаженні може допомогти лише один інгредієнт. Йдеться про звичайну соду, яка, напевно, є на кухні у кожного.

За словами досвідчених кулінарів, саме сода не дає цибулі пригоріти і надає апетитного золотистого відтінку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

При цьому додавати цей інгредієнт слід не на початку смаження, а через 2-3 хвилини, щоб цибуля встигла схопитися.

З кількістю соди важливо не переборщити. Наприклад, на 300 грам цибулі слід додати трохи більше третини чайної ложки. В іншому випадку можна погіршити смак страви.