Збройні сили України не перестають шокувати окупантів своєю винахідливістю, завдяки якій нашим військовим вдається звести нанівець головну перевагу ворога у вигляді наявності колосальної кількості покірної живої сили, яка йтиме вмирати на кулемети за наказом командира.

Щоб збільшити кількість втрат ворога, наші воїни регулярно вигадують хитромудрі пастки. Одна з таких ефективно спрацювала нещодавно на Запорізькому напрямі.

Там українські військові розмістили муляжі танків Leopard та «натовських» бронемашин, які незабаром побачив ворожий безпілотник. Минуло ще трохи часу і до «техніки» направили групу солдатів із метою «затрофеїти» нібито покинуту «броню».

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але тільки-но вояки підійшли ближче, по них відкрили артилерійський вогонь.

“Дуже погано вийшло, хлопці потрапили і під наш вогонь, і під український”, – повідомив про інцидент один із Telegram-каналів окупантів.