Зірки української естради часто ворогують між собою. Деякі роблять це у відкриту, дехто ж просто натякає на свою ворожість до колег-знаменитостей.

Для прикладу телеведучі Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов ворогують з 2021 року. Єфросиніна якось обмовилася, що Горбунов “припинив для неї існувати”. На що телеведучий відповів, що не розуміє причин такого ставлення Марії.

“Для мене вона жива, а я для неї — ні. Я знаю, чому, але я хочу, щоб ви почули це з її вуст”, – прокоментував Горбунов.

Марія Єфросиніна конфліктує й з Володимиром Остапчуком, який вважає, що жінкам потрібно голитися, аби бути привабливими. Телеведуча навіть заявила, що не братиме участь у світських заходах, якщо на них запросять Остапчука.

Існує конфлікт і між співаками Анастасією Приходько та репером Потапом. Він доволі давній – триває з 2011 року.

“Ця історія тягнеться вже дуже давно, просто у Потапа не вистачає сил розповісти, з чого це все почалося. Почалося це далекого 2011 року в Криму, ми виступали на одному святі”, – якось обмовилася Анастасія та не стала вдаватися у подробиці.

Потап теж не спішить розкривати деталі сварки, вважаючи, що це не на часі.

“Лише після перемоги це буде доречно”, – сказав він.

Колишніми друзями стали й куми Алекс Топольський (учасник шоу “Холостяк”) та ведучий Слава Дьомін. Останній сказав, що дружба розпалася через розбіжності у світобаченні.

Топольський же вважає, що Дьомін просто заздрив його успіху.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Хто ж ще так щиро і відкрито може радіти проблемам, що виникають у тебе, як не твій колишній друг”, – якось сказав він.

Посварилися “по-тихому” й співачки Тіна Кароль і Христина Соловій. Все розпочалося з шоу “Голос країни”. Соловій закидала Тіні, що вона не має українських пісень, а обирає російську мову для співу.

“У Тіни Кароль я не пам’ятаю жодної пісні, яка б на мене вплинула… Всі її найпопулярніші релізи – це російська музика”, – казала Христина. У відповідь Кароль натякнула, що для неї це звучить смішно.

Тіна у своєму інстаграмі опублікувала фрагмент відео, де Христина критикує її творчість та додала два смайлики з усмішкою та сміхом зі слізьми.