Росія не відмовилася від своєї мети повністю захопити Україну. Таку думку висловив ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий.

В інтерв’ю «Фокусу» боєць ЗСУ розповів, що стратегія Кремля зараз полягає у тому, щоб дочекатися приходу до влади Дональда Трампа, паралельно накопичивши достатню кількість зброї для нового етапу бойових дій.

Після того, як Сполучені Штати перекриють Україні постачання зброї, ЗС РФ піде вперед і окупує всю країну, як і замислювалося спочатку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Якщо ми цю війну програємо, то України не буде. Це буде одна суцільна Буча. І ми не маємо сподівань, що ЄС прийме 27 мільйонів українців», — попередив Дикий.

Водночас фахівець звернув увагу, що зараз сил у РФ немає навіть для того, щоб окупувати хоч якийсь обласний центр нашої країни та завданням максимум для них у 2024 році буде хіба що повне захоплення Донецької області.