Часом життя підносить нам такі ситуації, до яких би не здогадався жоден голлівудський сценарист. Саме в такій ситуації, в реальність якої мало хто повірить, опинилася 21-річна мешканка іспанського Гальдакао на ім’я Айсеа.

Під час обіду дівчина поперхнулася індичкою і почала відчувати труднощі з диханням. У паніці вона схопила перший предмет, що потрапив під руку, і спробувала проштовхнути застряглий шматок у стравохід. Ним виявилася зубна щітка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але відразу ж після цього, за словами Айсеа, щітку «засмоктало всередину». На щастя, прилад не позбавив дівчину можливості дихати, тому її успішно доставили до лікарні, де лікарі взялися до огляду.

У результаті, після трьох годин діагностики, хірурги вирішили діставати щітку без операції за допомогою шпагату. Процедура пройшла успішно, а саму Айсеа було виписано.