Тіна Хайнс, мешканка Феніксу, пережила неймовірний досвід після того, як її серце зупинилося на 27 хвилин. Відомо, що Тіна потрапила в клінічну смерть внаслідок серцевого нападу, але що сталося після цього, шокувало як її, так і лікарів.

За час, коли її серце було зупинене, Тіна переконана, що вона перебувала в небесному світі. Вона стверджує, що бачила яскраве світло та зустріла Ісуса біля брами. За її словами, всі кольори були надзвичайно яскраві та несамовито прекрасні.

Після повернення до життя Тіна написала на папері фразу “Це правда”, вказуючи на дивовижний досвід, який вона пережила. Її племінниця, яка дізналася про цю історію, була настільки вражена, що вирішила набити собі тату з цим написом на честь своєї тітки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Досвід Тіни Хайнс викликає багато запитань щодо природи потойбічного життя та існування світів за межами нашого. Хоча науковці можуть пояснити цей досвід як результат біохімічних процесів у мозку під час клінічної смерті, для самої Тіни це було реальним переживанням.

Ця історія ставить нас перед питаннями про природу життя та смерті, і вона може послужити важливим джерелом роздумів для багатьох людей, які цікавляться духовними аспектами людського існування.