Після виходу сюжету журналіста Михайла Ткача про святкування в Офісі генпрокурора 1 грудня професійного свята, Андрій Костін пообіцяв розібратися в ситуації.

Пресслужба відомства оприлюднила заяву, в якій зазначається, що Генпрокурор України Андрій Костін доручив провести службове розслідування.

“Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи”, – зазначається у повідомленні відомства.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, днями журналіст “Української правди” зафільмував людей, що несли подарункові пакети до будівлі Офісу генпрокурора. Біля будівлі у цей момент зафіксували народного депутата Григорія Мамку, який є представником забороненої партії ОПЗЖ.

Депутат пояснив журналістам, що прийшов у приміщення взяти участь “в урочистих заходах”. Нібито його делегував профільний комітет Верховної Ради.